Maanrakennusta vuosikymmenien kokemuksella!

Konevuokraus ja myynti

Olemme yritys joka tarjoaa erilaisia konevuokrauspalveluja. Vuokraamme ja myymme jatkuvasti eri-ikäisiä käytettyjä kaivinkoneita sekä kuljetuskalustoa. Päivitämme jatkuvasti vuokrattavia sekä myynnissä olevaa kalustoamme, useimmiten konevuokrausvalikoimastamme löytyy useita eri kokoluokan laitteita. Kaivinkoneita löytyy minikaivinkoneista aina suuriin telakaivinkoneisiin, sekä helposti liikuteltaviin pyöräkaivinkoneisiin, myös maansiirto käytössä olleisiin kuorma-autoihin.

Kaikki kaivinkoneemme ja kuorma-autot ovat säännöllisesti huollettuja ja hyvä kuntoisia sekä CE-hyväksyttyjä. Laitteissa on yleensä laaja varustelupaketti joka takaa miellyttävän työskentelyn. Kaluston merkkejä ovat mm. Doosan, Komatsu ja Mercedes.

Vaikka tarvitsemaasi kaivinkonetta tai laitetta ei juuri nyt olisikaan saatavilla konevuokrausvalikoimastamme ja olet kiinnostunut tietystä laitteesta, tai haluat lisätietoja ole rohkeasti yhteydessä, ja kerro meille tarpeestasi, kalustoa saattaa olla juuri tulossa myyntiin tai vuokrattavaksi.