Konemyyntiä ja -vuokrausta Helsingistä Suomeen ja kaikkialle maailmassa

Konemyyntiin ja -vuokraukseen erikoistunut KEVEL myy ja vuokraa uusia sekä käytettyjä ja huollettuja raskaan kaluston ajoneuvoja ja maanrakennuskoneita asiakkaille Helsingissä, muualla Suomessa ja koko maailmassa. Kaikki koneemme ovat tarkkaan valittuja ja CE-merkittyjä. Käytetyt koneet huollamme ja käymme tarkkaan läpi.

 

Ota yhteyttä ja kerro meille toiveistasi! Kalustoa tulee myyntiin jatkuvasti.

Yhteystiedot

Laadukkaita koneita

Yrityksemme on erikoistunut konemyyntiin ja vuokraukseen. Tarjoamme uusia ja käytettyjä raskaan kaluston ajoneuvoja ja maanrakennuskoneita niin maatalouden parissa työskenteleville, rakennusliikkeille, maanrakennusalan liikkeille kuin kaikille muillekin koneita tarvitseville.

 

Kaikki koneemme ovat tarkkaan valittuja ja CE-merkittyjä. Hankimme koneita suoraan tehtailta ja pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta. Kaikki käytetyt koneet ovat säännöllisesti huollettuja ja tarkistettuja. Laitteissa on yleensä laaja varustelupaketti, joka takaa miellyttävän työskentelyn. Räätälöimme varustepaketteja tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Ota yhteyttä!

Myytävät ja vuokrattavat koneet – tutustu tarkemmin!

Löydät meillä tällä hetkellä tarjolla olevat koneet helposti verkosta. Otamme jatkuvasti uusia koneita valikoimaamme. Jos et löydä etsimääsi tuotetta verkkosivuilta, voit jättää meille yhteystietosi, ja me palaamme asiaan heti, kun sopiva kone on tarjolla.

 

Meiltä saat tarvitsemasi raskaan kaluston ajoneuvot ja maanrakennuskoneet aina tarpeisiisi räätälöitynä. Varustelemme koneet toiveidesi mukaan kohtuullisella lisähinnalla. Kun ostat koneen meiltä, saat kuusi kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Maksuaika edellyttää hyväksyttyä rahoituspäätöstä.

Katso tarjolla olevat koneet

Autamme löytämään sopivan koneen

Myymme ja vuokraamme esimerkiksi Doosanin koneita, kuten telakaivinkoneita ja pyöräkaivinkoneita, mutta valikoimissamme on jatkuvasti paljon muutakin, kuten Komatsun ja Mercedeksen tuotteita.

 

Vaikka tarvitsemaasi kaivinkonetta tai laitetta ei juuri nyt olisikaan saatavilla, ole rohkeasti yhteydessä ja kerro meille tarpeestasi. Uutta kalustoa tulee jatkuvasti.

Yhteystiedot